ارزیابی کارایی پروتکل LEACH در شبکه حسگر بیسیم با NS2

  • جمعه ۲۷ شهریور ۱۳۹۴
  • بازدید 669 نفر
  • 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (80 امتیاز از 19 رای)
    Loading...

paper 10638 leach wsn تصویردانلود رایگان مقاله ارزیابی کارایی پروتکل LEACH در شبکه حسگر بیسیم با NS2

در این پست مقاله ارزیابی کارایی پروتکل LEACH در شبکه حسگر بیسیم با NS2 را به صورت رایگان برای شما کاربران عزیز آماده کرده ایم که امیدواریم مورد استفاده قرار گیرد.
در شبکه های حسگر بیسیم ، از مهم ترین مسائل قابل بحث، روش انتقال داده ها از گره های داخل شبکه به ایستگاه پایه و انتخاب بهترین مسیر جهت انتقال این داده ها است. انتخاب بهترین مسیر می تواند بر اساس فاکتورهای مختلفی نظیره: انتقال داده، سرعت در پاسخگویی و میزان تاخیر، انرژی مصرفی و … تحت تاثیر قرار بگیرد. در مقاله حاضر، یکی از پروتکل های مسیریابی مبتنی بر خوشه بندی (LEACH) در شبکه های حسگر بیسیم ، ارزیابی و در یک سناریو با شبیه ساز NS2 شبیه سازی کرده و بر اساس گرف های به دست آمده نتیجه را بیان کرده ایم.
توضیحات بیشتر و دانلود رایگان مقاله در ادامه مطلب. عنوان دقیق این مقاله ارزیابی کارایی پروتکل LEACH در شبکه های حسگر بیسیم با استفاده از نرم افزار NS2 می باشد.

مقدمه:
روشی که داده ها پرسش ها را بین ایستگاه پایه و جایی که پدیده هدف ملاحضه شده است، جا له جا می کند یک مسئله بسیار مهم برای شبکه های حسگر بیسیم است و مسیریابی خوانده می شود. از یک دیدگاه می توان مسیریابی را به ورت روش انتقال داده بین گره های حسگر در نظر گرفت و از دیدگاهی دیگر، انتقال اطلاعات بین گره های حسگر داخل شبکه و ایستگاه سپایه نهایی را می توان به عنوان مسیریابی تعریف کرد. یک روش بسیار ساده برای انجام این وظیفه آن است که هر گره حسگر، داده را به صورت مستقیم با ایستگاه پایه مبادله کند. اما به هر حال یک روش مبتنی بر تک پرشی بسیار هزینه بر است.

به این دلیل که گره های که از ایستگاه پایه دور هستند، ممکن است که ذخیره انرژیشان سریع تر تخلیه شود و بنابراین شدیدا طول عمر شبکه را محدود کنند. این موضوع خصوصا در مواردی که حسگر های بیسیم به منظور پوشش دادن یک منطقه جغرافیایی بزرگ، آرایش یافته اند و یا در مواردی که حسگر های بیسیم متحرک هستند و ممکن است که از سمت ایستگاه پایه دور شوند، مهم است.

به منظور مقابله با کمبود و نواقص های ناشی از روش تک پرشی، تبادل داده بین حسگرها و ایستگاه پایه، معمولا به وسیله روش های انتقال بسته چند پرشی و برروی شعاع ارتباطی کوچک انجام می شود. چنین روش انتقال داده ای ، منجر به صرفه جوئی مشخصی در مصرف انرژی و کاهش چشمگیری در تداخل مخابراتی بین گره های حسگری که در رقابت برای دسترسی به کانال هستند، می گردد.
توضیحات بیشتر را با دانلود مقاله ارزیابی کارایی پروتکل LEACH در شبکه حسگر بیسیم با NS2 مطالعه بفرمائید.


شبیه سازی شبکه های کامپیوتری و مخابراتی

شبیه سازی شبکه های کامپیوتری و مخابراتی

مشاهده پروژه ها و مقالات شبیه سازی شده

مشاهده ویدئو در این باره

خوشحال خواهیم شد اگر نظر خودتون رو درباره این مطلب ثبت کنید

خطا!دکمه ریفریش را بزنید
  1. تصویر آواتار کاربر 0
    محسن دوشنبه , 30 شهریور

    مقاله ارزیابی کارایی پروتکل LEACH در شبکه حسگر بیسیم عنوان مقالتون خیلی خوبه .

لیســــــــت پــــــــروژه های انتشــــــــار نشده ( 22 موضوع )

مشاهده لیست کامل
مشاهده لیست کامل
مشاهده لیست کامل
مشاهده لیست کامل
socket programing آموزش برنامه نویسی آموزش سی شارپ اینترنت اشیا بازی تحت شبکه بازی تحت شبکه به زبان سی شارپ برنامه تحت شبکه با سی شارپ برنامه نویسی ترجمه مقاله ترجمه مقاله شبکه دانلود رایگان پروژه های دانشجویی دانلود سورس برنامه دانلود سورس رایگان دانلود نرم افزار دانلود پروژه دانشجویی دانلود پروژه رایگان دانلود پروژه های دانشجویی دانلود کتاب دانلود کتاب آموزشی دانلود کتاب اموزشی سورس رایگان سورس کد بازی تحت شبکه سورس کد بازی تحت شبکه با C# سورس کد بازی تحت شبکه چند نفره سوکت پروگرمین شبکه SDN شبیه سازی با نرم افزار R نحوه نوشتن برنامه تحت شبکه نرم افزار Rstudio پروژه arena پروژه matlab پروژه ns2 پروژه opnet پروژه ارنا پروژه سیمولینک matlab پروژه شبکه عصبی پروژه مهندسی صنایع پروژه مهندسی صنایع با ارنا پروژه های آماده با OpenGL پروژه های آماده با OpenGL در سی پلاس پلاس پروژه های آماده با ارنا پروژه های آماده برای درس گرافیک کامپیوتری پروژه هوش مصنوعی پروژه پردازش تصویر matlab پروژه پردازش سیگنال matlab