افزایش تحمل پذیری خطا و قابلیت اطمینان در شبکه سنسوری بیسیم

  • چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۵
  • بازدید 424 نفر
  • 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (65 امتیاز از 13 رای)
    Loading...

proposal wsn 19199 تصویر

پروپوزال افزایش تحمل پذیری خطا و قابلیت اطمینان در شبکه WSN

Providing a convenient way toward clustering fault tolerance in wireless sensor networks

پروپوزال افزایش تحمل پذیری خطا و قابلیت اطمینان در شبکه حسگر بیسیم با استفاده از روش خوشه بندی مناسب را آماده کردیم که در ادامه به توضیحات مختصری از روش پیشنهادی ارائه شده در آن می پردازیم.

روش پیشنهادی استفاده در پروپوزال افزایش تحمل پذیری خطا و قابلیت اطمینان در شبکه WSN:

هدف ما در این پروپوزال، بهینه سازی پروتکل ARPEES جهت افزایش قابلیت اطمینان بالاتر و تحمل پذیری در برابر خرابی ها یا خطا می باشد. در حالیکه، نقاط قوت پروتکل ARPEES (مسیر بهینه، انرژی کارآمد و توازن بار) است.

پروتکل پیشنهادی ما در حالت کلی از دو فاز تشکیل شده که فاز اول همانند پروتکل ARPEES استاندارد می باشد. مرحله فاز اول، نحوه شکل گیری خوشه در شبکه و چگونکی انتخاب سرخوشه در شبکه است و فاز دوم، چگونگی ایجاد مسیر و نحوه ارسال داده های جمع آوری شده از گره سرخوشه به سمت گره پایه می باشد.

در این مرحله جهت انتقال قابل اطمینان داده ها از سمت گره سرخوشه، به سمت گره پایه، گره سرخوشه در هنگام انتخاب گره رله، یک گره دیگر را به عنوان پشتیبان انتخاب می کند که در صورت خرابی گره رله، گره پشتیبان فرایند انتقال داده را انجام می دهد. نحوه مسیریابی و انتقال داده در پروتکل پیشنهادی در مرحله دوم از این پروتکل با جزئیات در داخل فرم پروپوزال تشریح می شود.

توضیحات بیشتر از روش پیشنهادی پروپوزال افزایش تحمل پذیری خطا و قابلیت اطمینان در شبکه WSN در ادامه مطلب.

فاز اول در روش پیشنهادی:

همانند پروتکل ARPEES گره ها پس از توزیع در ناحیه مورد نظر به حالت خواب می روند که در واقع برخی از عناصر گره ها که جهت ارسال یا دریافت به آن نیز ندارند را خاموش می کنند. زمانیکه در قسمتی از شبکه یک رویدادی رخ دهد، گره های نزدیک به آن رویداد آن را حس می کنند. اگر مقدار حس شده از مقدار از پیش تعیین شده (آستاته) بیشتر باشند، خودشان را به حالت فعال سویچ کرده و الگوریتم شکل گیری خوشه را اجرا می کنند و گره ای با بیشترین مقدار تابع به عنوان سرخوشه انتخاب می گردد.

گره سرخوشه شناسه (ID) همه گره های فعال شده در ناحیه رخداد را ذخیره می کند و یک زمانبند TDMA را به همه گره ها ارسال می کند. گره در بازه زمانی تخصیص داده شده، داده های خود را به گره سرخوشه ارسال می کند. گره سرخوشه داده ها را از گره های عضو خوشه جمع آوری کرده و آن را جهت ارسال به سمت ایستگاه پایه (Sink) آماده می کند.

توضیحات بیشتر و کامل تر در پروپوزال ارائه می گردد.


مشاهده ویدئو در این باره

خوشحال خواهیم شد اگر نظر خودتون رو درباره این مطلب ثبت کنید

خطا!دکمه ریفریش را بزنید
  1. تصویر آواتار کاربر 0
    shahab پنجشنبه , 19 مهر

    با سلام وخسته نباشید آیا روش پیشنهادی این مطلب پیاده سازی شده و موجود هست ؟ با چه محیطی شبیه سازی شده؟

    • تصویر آواتار کاربر 2
      نوآوران گرمیپنجشنبه , 19 مهر

      نه این فقط یک پروپوزال هست، در صورت نیاز می تونیم پیاده سازی این پروپوزال رو براتون انجام بدیم. برای هماهنگی می تونید با ایمیل و شماره تماس های درج شده در بخش تماس با ما، با تیم ما در ارتباط باشید.

لیســــــــت پــــــــروژه های انتشــــــــار نشده ( 22 موضوع )

مشاهده لیست کامل
مشاهده لیست کامل
مشاهده لیست کامل
مشاهده لیست کامل
socket programing آموزش برنامه نویسی آموزش سی شارپ اینترنت اشیا بازی تحت شبکه بازی تحت شبکه به زبان سی شارپ برنامه تحت شبکه با سی شارپ برنامه نویسی ترجمه مقاله ترجمه مقاله شبکه دانلود رایگان پروژه های دانشجویی دانلود سورس برنامه دانلود سورس رایگان دانلود نرم افزار دانلود پروژه دانشجویی دانلود پروژه رایگان دانلود پروژه های دانشجویی دانلود کتاب دانلود کتاب آموزشی دانلود کتاب اموزشی سورس رایگان سورس کد بازی تحت شبکه سورس کد بازی تحت شبکه با C# سورس کد بازی تحت شبکه چند نفره سوکت پروگرمین شبکه SDN شبیه سازی با نرم افزار R نحوه نوشتن برنامه تحت شبکه نرم افزار Rstudio پروژه arena پروژه matlab پروژه ns2 پروژه opnet پروژه ارنا پروژه سیمولینک matlab پروژه شبکه عصبی پروژه مهندسی صنایع پروژه مهندسی صنایع با ارنا پروژه های آماده با OpenGL پروژه های آماده با OpenGL در سی پلاس پلاس پروژه های آماده با ارنا پروژه های آماده برای درس گرافیک کامپیوتری پروژه هوش مصنوعی پروژه پردازش تصویر matlab پروژه پردازش سیگنال matlab