انتشار پیام های ایمنی در شبکه VANET مبتنی بر خوشه بندی با NS2

  • پنجشنبه ۳ فروردین ۱۳۹۶
  • بازدید 530 نفر
  • 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (127 امتیاز از 26 رای)
    Loading...

ns2 vanet 19332 1 تصویر

پروژه انتشار پیام های ایمنی در شبکه VANET با نرم افزار NS2

پروژه انتشار پیام های ایمنی در شبکه VANET مبتنی بر خوشه بندی در نرم افزار NS2 را آماده کردیم که در ادامه به تشریح روش پیشنهادی این پروژه شبکه پرداخته و فیلم و تصاویری از خروجی آن به همراه لینک دانلود مقاله اصلی قرار داده شده است.

روش پیشنهادی در پروژه انتشار پیام های ایمنی در شبکه VANET:

در این پروژه یک شبکه بین خودرویی ونت را در نظر داریم که بر اساس معماری خودرو به خودرو (V2V) می باشد که در آن خودروها در یک سناریوی بزرگراه در حال حرکت می باشند. همه خودروها به GPS و یک فرستنده/گیرنده VANET مجهز می باشند. معماری مبتنی بر خوشه، متشکل از خوشه های مختلف است؛ خودروها در مسیر یکسان حرکت می کنند و در همسایگی یکدیگر (با فاصله حدود ۱km) عضو یک خوشه می شوند. یک خوشه در سراسر دو تا چهار خط جاده گسترش می یابد که خوشه ها نیز ظاهری مستطیلی شکل دارند.

طول خوشه در شبکه خودرویی اقتضایی:

در شبکه VANET طول خوشه اهمیت بسیاری دارد و به صورت حتمی بزرگ تر از پهنای خطوط می باشد. مزیت اصلی داشتن خوشه های متحرک مختلف می باشد که با وجود تحرک خودروها، سرخوشه و خود خوشه همراه خودرو های دیگر در خوشه می توانند حرکت کنند. این موضوع تضمین می نماید که با وجود سرعت بالای خودروها، به دلیل معماری خوشه های متحرک یک توپولوژی پایدار برقرار شود و از این رو خودروهای مجاور، در کنار یکدیگر باقی می مانند.

لینک دانلود رایگان مقاله مرجع، فیلم و تصاویری از خروجی پروژه انتشار پیام های ایمنی در شبکه VANET با نرم افزار NS2 در ادامه مطلب. عنوان اصلی مقاله این پروژه “ارائه یک طرح انتشار پیام های ایمنی مبتنی بر خوشه بندی در شبکه های خودرویی اقتضایی” می باشد. همچنین در پیاده سازی، روش پیشنهادی ما با الگوریتم CBERA که در مقاله A Novel Cluster Based Efficient Routing Approach for VANET ارائه شده، مقایسه شده است.

ارتباطات درون خودروی (IVC) در شبکه شبکه خودرویی اقتضایی:

ارتباطات درون خودروی (IVC) در باند فرکانسی GHz 5.9 به منظور پشتیبانی از کاربرد های ایمنی و غیر ایمنی استفاده می شود. DSRC ، پهنای باند ۷۵ MHz را استفاده می کند که به ۷ کانال تقسیم می گردد. کانالی به عنوان کانال کنترل در نظر گرفته می شود و مابقی آنها کانال های سرویس نام گذاری می شوند.

فرض می کنیم خودروها از کانال کنترل جهت مبادله پیام های دورهی و جمع آوری اطلاعات مربوط به همسایه ها استفاده می کند و همینطور کانال سرویس را جهت تعریف شعاع خوشه و انجام وظایف ارتباطی درون خوشه، استفاده می کنند. با توجه به توصیف DSRC ، لایه لینک داده می تواند برد انتقال را تا ۱۰۰۰ متر یا یک کانال، تامین نماید.

کانال کنترل در شبکه بین خودرویی ونت:

کاربرد های VANET می توانند برد طولانی تر (R) را برای کانال کنترل به کار گیرند، به طوریکه سرخوشه قادر است با سرخوشه های همسایه برای انتشار پیام ها ارتباط برقرار کرده و برد کوتاه تر (r) را برای کانال سرویس که برای مدیریت درون خوش های استفاده می شود، استفاده نماید.

به کمک کانال کنترل، خوشه ها قادر هستن تا اطلاعات مربوط به وضعیت جاده را بوسیله خوشه های همسایه دیگر جمع آوری کنند و سپس یک تصویر کامل از جاده که حتی می تواند فراتر از مرز های خوشه خودشان باشد، ایجاد نمایند. شرط همسایگی به طور مستقیم وابسته به محدوده ارسال و دریافت گره می باشد و البته DSRC یک واسط چند کاناله با محدوده های انتقال مختلف می باشد.

توضیحات بیشتر و کامل تر در مقاله آمده است.

تصاویر از خروجی پروژه انتشار پیام های ایمنی در شبکه VANET:

تصویر خروجی ۲:

ns2 vanet 19332 2 تصویر

تصویر خروجی ۳:

ns2 vanet 19332 3 تصویر

تصویر خروجی ۴:

ns2 vanet 19332 4 تصویر

تصویر خروجی ۵:

ns2 vanet 19332 5 تصویر

تصویر خروجی ۶:

ns2 vanet 19332 6 تصویر

تصویر خروجی ۷:

ns2 vanet 19332 7 تصویر

تصویر خروجی ۸:

ns2 vanet 19332 8 تصویر


فیلم آموزش تصویری نرم افزار NS2 به زبان فارسی

فیلم آموزش تصویری نرم افزار NS2 به زبان فارسی

مشاهده آموزش NS2
شبیه سازی شبکه های کامپیوتری و مخابراتی

شبیه سازی شبکه های کامپیوتری و مخابراتی

مشاهده پروژه ها و مقالات شبیه سازی شده
پروژه ها و آموزش های برنامه نویسی

پروژه ها و آموزش های برنامه نویسی

آموزش برنامه نویسی

مشاهده ویدئو در این باره

خوشحال خواهیم شد اگر نظر خودتون رو درباره این مطلب ثبت کنید

خطا!دکمه ریفریش را بزنید

    لیســــــــت پــــــــروژه های انتشــــــــار نشده ( 22 موضوع )

    مشاهده لیست کامل
    مشاهده لیست کامل
    مشاهده لیست کامل
    مشاهده لیست کامل
    socket programing آموزش برنامه نویسی آموزش سی شارپ اینترنت اشیا بازی تحت شبکه بازی تحت شبکه به زبان سی شارپ برنامه تحت شبکه با سی شارپ برنامه نویسی ترجمه مقاله ترجمه مقاله شبکه دانلود رایگان پروژه های دانشجویی دانلود سورس برنامه دانلود سورس رایگان دانلود نرم افزار دانلود پروژه دانشجویی دانلود پروژه رایگان دانلود پروژه های دانشجویی دانلود کتاب دانلود کتاب آموزشی دانلود کتاب اموزشی سورس رایگان سورس کد بازی تحت شبکه سورس کد بازی تحت شبکه با C# سورس کد بازی تحت شبکه چند نفره سوکت پروگرمین شبکه SDN شبیه سازی با نرم افزار R نحوه نوشتن برنامه تحت شبکه نرم افزار Rstudio پروژه arena پروژه matlab پروژه ns2 پروژه opnet پروژه ارنا پروژه سیمولینک matlab پروژه شبکه عصبی پروژه مهندسی صنایع پروژه مهندسی صنایع با ارنا پروژه های آماده با OpenGL پروژه های آماده با OpenGL در سی پلاس پلاس پروژه های آماده با ارنا پروژه های آماده برای درس گرافیک کامپیوتری پروژه هوش مصنوعی پروژه پردازش تصویر matlab پروژه پردازش سیگنال matlab