ترجمه مقاله بازیابی تصویر بر اساس پردازش هیستوگرام رنگی فازی
ترجمه مقاله Image retrieval based on fuzzy color histogram processing
ترجمه مقاله بازیابی تصویر بر اساس پردازش هیستوگرام فازی را برای شما دوستان آماده کردیم که در ادامه می توانید چکیده و مقدمه ای از این مقاله را مطالعه نمائید مقاله اصلی نیز به صورت رایگان قابل دانلود می باشد.
چکیده مقاله بازیابی تصویر براساس پردازش هیستوگرام رنگی فازی:
مجموعه ای از تکنیک هایی مانند رنگ و جهت بازیابی تصاویر بر اساس ویژگی می باشد. یک ابزار مناسب به صورت گسترده در بازیابی تصویر محتوایی، استفاده از هیستوگرام های تصاویر رنگی می باشد در این مقاله رویکرد جدیدی برای بازیابی تصاویر مبتنی بر محتوا ارائه شده است. جهت استخراج ویژگی از دو ویژگی رنگ و گرادیان لبه استفاده شده است.
در مرحله استخراج ویژگی لبه ابتدا بر روی تصویر اصلی الگوریتم الگو های باینری محلی LBP اعمال می گردد تا لبه های اصلی تصویر برجسته تر شوند سپس بر تصویر حاصل از اعمال LBP ، هیستوگرام گرادیان SRF اعمال می شود. هیستوگرام SRF از مجموع دو اپراتور سوبل و رابرتز استفاده می کند تا زوایای افقی، عمودی و مورب را نمایش دهد.
توضیحات بیشتر در مورد مقاله بازیابی تصویر بر اساس پردازش هیستوگرام رنگی فازی و دانلود رایگان مقاله اصلی لطفا به ادامه مطلب مراجعه نمائید.
بنابراین تغییرات کوچک در تصویر ممکن است منجر به تغییرات بزرگی در هیستوگرام شود در این مقاله یک روش پیوند فازی جدید برای خلق هیستوگرام های رنگی بر اساس فضای رنگ L*a*b* ارائه شده است این روش خلق هیستوگرام دستی بر اساس عملکرد های بدست آمده در تصاویر بازیابی شده ی مشابه از یک مجموعه تصویر معکوس و وسیع، بدست آمده است. بر اساس آزمایش های انجام شده بر روی پایگاه داده Wang مشتمل بر ۱۱۱۱ تصویر و ۱۱ کلاس معنایی مشاهده می شود این روش دارای دقت بازیابی ۰۱ درصد می باشد و در مقایسه با کارهای پیشین دارای دقت بازیابی بالایی می باشد.
مقدمه مقاله بازیابی تصاویر بر اساس پردازش هیستوگرام رنگی فازی:
از دهه ۱۰۹۱ تاکنون یک مقوله فعال تحقیقاتی می باشد و محققین دو زمینه عمده تحقیقاتی در این پژوهش ها بدست آوردند: زمینه مدیریت پایگاه داده، و زمینه بینایی ماشین دید گروه اول مبتنی بر متن است و دید گروه دوم مبتنی بر ویژگیهای بصری. بازیابی مبتنی بر متن تصاویر از اوایل دهه ۱۰۹۱ آغاز شد، که در آن یک چارچوب عمومی از بازیابی تصویر ابتدا با یادداشت گذاری تصاویر با کلمات کلیدی، و سپس استفاده از سیستم های مدیریت پایگاه داده جهت بازیابی تصاویر ارائه گردید
دو مشکل عمده در این نوع بازیابی وجود دارد:
۱- خصوصا زمانی که حجم مجموعه پایگاه داده بزرگ باشد، مشکل اول زمان زیادی که صرف یادداشت گذاری تصاویر می شود.
۲- به دلیل محتوای زیاد تصاویر و درک متفاوت بشری از تصاویر حاصل می شود. در اوایل دهه ۱۰۰۱ به دلیل افزایش سریع مجموعه های تصاویر با حجم بالا و پاسخگو نبودن سیستم های مبتنی بر متن، سیستم های بازیابی مبتنی بر محتوای تصاویر معرفی شدند در سیستم های بازیابی تصاویر از روی محتوا، بازیابی از طریق استخراج اتوماتیک ویژگی های اولیه تصویر چون رنگ، بافت، شکل، و موقعیت مکانی صورت می گیرد.
چکیده انگلیسی :
In this paper, we use a fuzzy logic approach for content-based image retrieval diagnosis we provideIn this paper we used a color histogram-based color space images. The histogram creation method in hand was assessed based on the performances achieved in retrieving similar images from a widely diverse image collection. Based on tests performed on the database consisting of 1000 images and 10 class Wang sense, can be seen. This method is accurate recovery of 90 percent compared with earlier work has a high retrieval accuracy
مشاهده ویدئو در این باره
سلام خدمت دوستان خوب سایت ترجمه خوبی بود می خواستم یه ترجمه جدید تو این مایه ها براتون سفارش بدم که تو ایمیل مقاله اصلی رو براتون فرستادم. با تشکر