تحلیل انتقال حرارت یک بعدی در دیوار بتنی مرکب با نرم افزار متلب
در پست فوق پروژه تحلیل انتقال حرارت یک بعدی در دیوار بتنی مرکب با نرم افزار متلب را قرار دادیم که امیدواریم مطالب آن مفید بوده و دوستان را با روند کد نویسی برای تجزیه و تحلیل انتقال حرارت یک بعدی آشنا سازد.
در ادامه توضیحاتی را به همراه خروجی برنامه متلب بیان می کنیم و در انتها نیر فیلم کوتاهی از اجرای نرم افزار متلب، جهت مشاهده گنجانده شده است.
با توجه به شکل فوق، یک دیوار بتنی که در بین آن عایق حرارتی به کار برده شده است و یک منبع داخلی تولید گرما به مقدار ۱۰ وات بر متر مربع در بین بتن و عایق حرارت وجود دارد، دمای فضای داخلی ۲۰ درجه سانتی گراد و دمای فضای بیرونی منفی ۱۷ درجه سانتی گراد است.
در این مسئله لاندا (λ) همان ضریب هدایت حرارتی بر حسب وات برکلوین متر است و برای هر مصالحی متفاوت می باشد، R نشان دهنده مقاومت حرارتی سطح است که بر حسب متر مربع کلوین بر وات است، T بیان کننده مقدار حرارت موجود بر حسب درجه سانتی گراد است.
این دیوار به ۵ المان تقسیم بندی شده است و مانند فنر یک بعدی است، Ki مانند سختی فنر برای هدایت حرارتی به صورت ki =λA/L و برای مقاومت سطح حرارتی به صورت ki = A/R سختی فنر برای هر متر مربع به صورت زیر بر حسب وات بر کلوین است.
k1= 1/0.04 = 25.0 W/K
k2= 1.7/0.070 = 24.3 W/K
k3= 0.040/0.100 = 0.4 W/K
k4= 1.7/0.100 = 17.0 W/K
k5= 1/0.13 = 7.7 W/K
خروجی برنامه متلب پس از تحلیل انتقال حرارت یک بعدی در دیوار بتنی مرکب :
در این خروجی f مربوط هست به منبع گرمایی، a مربوط هست به مقدار درجه حرارت در مقطع دیوار که با استفاده از کد گذاری از T1 تا T6 در زیر دیوار مشخص گردیده است، r بیانگر مقدار جریان مرزی در بردار است، و در نهایت q نیز مقادیر نرخ انتقال حرارت هر قسمت را نشان می دهد.
>> clear >> heattransfer f = ۰ ۰ ۰ ۱۰ ۰ ۰ a = -۱۷٫۰۰۰۰ -۱۶٫۴۳۸۴ -۱۵٫۸۶۰۷ ۱۹٫۲۳۷۸ ۱۹٫۴۷۵۴ ۲۰٫۰۰۰۰ r = -۱۴٫۰۳۹۴ ۰٫۰۰۰۰ -۰٫۰۰۰۰ ۰ ۰ ۴٫۰۳۹۴ q1 = ۱۴٫۰۳۹۴ q2 = ۱۴٫۰۳۹۴ q3 = ۱۴٫۰۳۹۴ q4 = ۴٫۰۳۹۴ q5 = ۴٫۰۳۹۴
دوستان می توانند برای دریافت پروژه تحلیل انتقال حرارت یک بعدی در دیوار بتنی مرکب با نرم افزار متلب از باکس دانلود اقدام نمایند، درضمن جزوه انتقال حرارت یک بعدی با تعداد ۴۷ صفحه را نیز می توانید از همان قسمت دریافت نمایید.
مشاهده ویدئو در این باره