ترجمه مقاله تثبیت شیب با استفاده از میخکوبی خاک
ترجمه مقاله slope stabilization using soil nails:Design Assumptions and construction realities
در پست حاضر ترجمه مقاله تثبیت شیب با استفاده از میخکوبی خاک و مفروضات طراحی و واقعیت های ساخت و ساز با عنوان انگلیسی slope stabilization using soil nails:Design Assumptions and construction realities آماده کردیم که در ادامه میتوانید چکیده و چندی از مقدمه آن را مطالعه نمایید در ضمن فایل pdf مقاله انگلیسی بصورت رایگان قابل دانلود میباشد.
چکیده ترجمه مقاله تثبیت شیب با استفاده از میخکوبی خاک:
طراحی و ساخت اصلاح شیب ریسک بزرگی هم برای طراحان و هم برای سازندگان ایجاد می کند چرا که شیب در طی اجرای کارهای اصلاحی نسبت به شکست (خرابی) بیشتر اسیب پذیر است بنابراین میخکوبی خاک معمولا برای کارهای تثبیت و اصلاح شیب تطبیق یافته چرا که می تواند روی سطح شیب با حداقل استحکامات انجام شود و بنابراین ریسک را در طی ساخت و ساز پایین می آورد.
میخکوبی خاک در صورتی که خوب طراحی شود یک اقدام کارامد موثر و کم هزینه برای تثبیت شیب به شمار می رود و شیب های تثبیت شده گوناگونی در کشورمالزی انجام گرفته اند.
با این حال طراحی ژئوتکنیکی متناسب برای جلوگیری از خرابی ظاهر، خرابی خروجی (بازگشت)، خرابی میخ کوبی و در کل خرابی شیب باید انجام شود در این مقاله موضوعات طراحی و ساخت وساز با قرار دادن نیلینگ خاک با تاکید روی روابط مشترک بین طراحی و ساخت و ساز ارائه می گرددتا ایمنی شیب ها را تضمین کند.
توضیحات بیشتر و دانلود رایگان مقاله اصلی تثبیت شیب با استفاده از میخکوبی خاک در ادامه مطلب.
مقدمه ترجمه مقاله تثبیت شیب با استفاده از میخکوبی خاک :
نیلینگ خاک الزاما شامل تقویت خاک موجود با استفاده از نصب میله های فولادی با فاصله نزدیک که میخکوبی نامیده می شوند در یک شیب در حین پیش روی ساخت و ساز از بالا به پایین است این فرایند یک قسمت تقویت شده ایجاد می کند که در نوع خود پایدار است و قادر به نگهداری خاک پشت سر می باشد تقویت ها غیرفعال هستند و عمل تقویت خود را از طریق واکنش های زمین که در طراحی آن زمین پس از ساخت و ساز بد شکل می شود گسترش می دهند در مالزی کدهای متداول که به آنها رجوع می شود.
نظامنامه های طراحی جهت طراحی نیلینگ خاک عبارتند از :
الف : استاندارد بریتانیا BS 8006:1995 کد عمل برای خاک های تقویت شده و سایر بارها.
ب : دپارتمان حمل و نقل ایالات متحده اداره کل بزرگراه فدرال (FHWA 1998) نظامنامه نظارت بر طراحی و ساخت و ساز برای دیوار های میخکوبی خاک.
یک رویکرد گام به گام برای طراحی میخکوبی خاک چنانچه توسط نظانمانه FHWA توصیه شده در TAN ,chow 2004 مورد بحث قرارگرفته در این مقاله بررسی موضوعات مهم طراحی و ساخت و ساز ارائه خواهد شد خصوصا در مورد اهمیت طراحی نمای شاتکریت برای هر شیب بلند و تند که گاهی اوقات در طول طراحی نادیده گرفته می شود مسولیت های طراح و سازنده برای تضمین اجرای موفق نیلینگ خاک نیز مورد بحث قرار می گیرد تقسیم بندی وظایف که در این مقاله ذکر شده بیان نمی کند که هرگروه فقط موظف به اجرای قسمت های خاصی از کار است هم طراح و هم سازنده در طی کار باید با هم باشند مثلا QA/QC توسط طراح در طول ساخت و ساز و غیره.
تقسیم بندی وظایف ارائه شده در این مقاله فقط مسولیت های هر گروه را که بیشترین تاثیر را در ان دارند برجسته میکند اجرای توالی ساخت و ساز از بالا به پایین و حفاری شیب قبل از نصب میخکوبی خاک در اجرای نیلینگ خاک نیز مورد بحث قرار خواهد گرفت .
حالت های شکست نیلینگ خاک
حالت های شکست میخکوبی خاک را می توان چنین طبقه بندی کرد :
الف : شکست خروج
ب : شکست تاندون میخکوبی
ج : شکست نما
د : شکست کلی (ناپایداری شیب)
توضیحات بیشتر در فایل Word ترجمه مقاله تثبیت شیب با میخکوبی قابل روئیت است.
مشاهده ویدئو در این باره