دانلود شبیه سازی افزایش تحمل پذیری خطا – قابلیت دسترسی در Data Center با NS2
در این پروژه شبیه سازی افزایش تحمل پذیری خطا – قابلیت دسترسی در Data Center را به صورت رایگان برای شما کاربران عزیز قرار داده ایم که به منظور افزایش تحمل پذیری خطا (FT) و قابلیت دسترسی (HA) در مراکز داده یا Data Center ، روشی ارائه شده است که مبتنی بر مجازی سازی سرور و انرژی های تجدید پذیر است. این پروژه به همراه گزارش کار فارسی شامل توضیح تصاویر خروجی و داکیومنت فارسی شامل توضیح کدنویسی پروژه است.
هدف ما در این پروژه مقایسه روش های تحمل پذیری خطا و قابلیت دسترسی می باشد. تحمل پذیری خطای موجود، شامل روش کلاسترینگ یا خوشه ای در ویندوز سرور ، با مجازی سازی سرور از طربق VMware و قابلیت FT و HA در آن می باشد که این مقایسه از طریق کدنویسی و شبیه ساز NS2 انجام شده است.
توضیحات بیشتر و لینک دانلود این پروژه در ادامه مطلب فراهم است و تصاویر خروجی را نیز می توانید مشاهده نمائید.
روش های افزایش قابلیت دسترسی موجود، نظیره روش کلاسترینگ در ویندوز سرور، بر اساس افزونگی به صورت Active/Passive یا Active/Active می باشد. به طور مثال، در Active/Passive به ازای هر سرور موجود یک سرور اضافه برای افزایش تحمل پذیری خطا و قابلیت دسترسی در نظر گرفته می شود که در زمان خراب شدن سرور اصلی، ادامه سرویس دهی به کمک ویژگی Failover روی سرور افزونه منتقل می گردد. اما این روش از لحاظ هزینه های نیروی انسانی، سخت افزاری و انرژی برق مقرون به صرفه نیست و بسیار گران می باشد.
در صورتیکه با مجازی سازی، چندین سیستم عامل به صورت مجازی بر روی یک سرور فیزیکی نصب می شود و اگر یکی از سرورها نیز دچار مشکل شده باشد، به کمک ویژگی VMotion و مهاجرت (migration) به راحتی می توان آن را بر روی سرور مجازی دیگرد انتقال داد. به طور خلاصه، در این روش هزینه های نیروی انسانی، سخت افزاری و انرژی برق به مراتب کمتر از روش کلاسترینگ Active/Passive می باشد.
ما این دو روش را شبیه سازی کرده ایم و از طریق گزارشات خروجی، مشخص شده است که روش مجازی سازی بهتر از روش سرور کلاسترینگ Active/Passive در یک سرور فیزیکی است. توضیحات بیشتر در قالب دو PDF قابل دانلود است.
عنوان دقیق این پروژه شبیه سازی افزایش تحمل پذیری خطا (Fault Tolerance – FT) و قابلیت دسترسی (High Availability – AH) در مراکز داده یا Data Center مبتنی بر مجازی سازی سرور با نرم افزار NS2 می باشد.
تصویر خروجی ۱:
(استفاده از یک سرور واقعی ۱۰۰M)
قرمز: modified NAT
سبز: IP Tunneling
آبی: Direct Routing
نمودار افقی نرخ ارتباط تعادل بارگذاری در شبکه (Load Balancing) است، نمودار عمودی توان (throughput) بر حسب زمان (واحد ثانیه) است. همانطور که در شکل مشاهده می شود زمانیکه نرخ ارتباط به ۹۰۰۰/s رسیده است، توان از سرور مجازی در هر سه روش استفاده شده به اوج خود رسیده است و به تدریج با افزایش سرعت اتصال رو به پایین حرکت می کند. زمانی که نرخ اتصال بیشتر از ۲۲۰۰۰/s باشد توان در Modified NAT ثابت است، و برای دو حالت دیگر ۴۰۰۰/s و ۵۰۰۰/s است.
تصویر خروجی ۲:
(این شکل نرخ از دست دادن در تعادل بارگذاری شبکه را نمایش می دهد. نمودار افقی نرخ اتصال را نمایش می دهد و نمودار عمودی نرخ از دست دادن در تعادل بارگذاری شبکه.)
تصویر خروجی ۳:
قرمز: modified NAT 1 server
سبز: modified NAT 4 server
آبی: modified NAT 8 server
زرد: modified NAT 12 server
این شکل مربوط به توان مصرفی VM یا سرور مجازی با استفاده از modified NAT است. می توان مشاهده کرد که توان مصرفی سرور مجازی ۴ و ۸ و ۱۲ سرور بزرگتر از ۱ سرور می باشد. اما توان مصرفی ۸ سرور کمتر از ۴ سرور و توان مصرفی ۱۲ سرور کمتر از ۸ سرور می باشد.
تصویر خروجی ۴:
(این شکل نرخ از دست دادن در حالت تعادل بارگذاری شبکه و سرور مجازی را نشان میدهد.)
تصویر خروجی ۵:
(این شکل نرخ از دست دادن بیش از ۱۰۰۰m در تعادل بارگذاری شبکه و active/passive در آن را نشان میدهد)
تصویر خروجی ۶:
(این شکل نرخ از دست دادن بیش از ۱۰۰۰m در مجازی سازی سرورها و افزایش HA و FT در آن را نشان میدهد)
تصویر خروجی ۷:
(این شکل دریافت نرخ ارسالی داده روی سرور مجازی سازی شده را نمایش می دهد.)
مشاهده ویدئو در این باره
سلام و خسته نباشید پروژه شبیه سازی افزایش تحمل پذیری خطا – قابلیت دسترسی در Data Center با NS2 واقعا پروژه خوبی ممنون از قرارگیری آن در سایت .
سلام..بخاطر پروژه ممنون..لطفا مقاله انگلیسیشم قرار بدین تا بتونیم استفاده کنیم