پروژه شبیه سازی موتور تغذیه DC مبدل باک بوست AC-DC با تکنیک یکنواخت PWM با MATLAB

  • شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۳
  • بازدید 1,938 نفر
  • 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (170 امتیاز از 46 رای)
    Loading...

matlab 16 8 1024x666 تصویر

پروژه شبیه سازی موتور تغذیه DC مبدل باک بوست AC-DC با تکنیک یکنواخت PWM با MATLAB

به طور سنتی، تبدیل توان AC از هر سیستم اعم از سیستم های قدرت و کاربردی تا ژنراتورها به توان DC با استفاده از پل دیودی (Diode Bridge) و خازن DC متصل به یکسو کننده صورت می گیرد. چنین رویکردی معایب بسیاری به همراه دارد از جمله جریان بالای ورودی اجزای هارمونیک، حداکثر ضریب قدرت ورودی حدود ۰٫۵ و ولتاژ خروجی DC به صورت ثابت (غیرقابل تغییر در بازه های زمانی) با اتصال پل دیود.

توضیحات بیشتر و تصاویری از خروجی پروژه در ادامه مطلب.

در سال های اخیر تلاش بسیار زیادی به منظور به حداقل رساندن جریان هارمونیک جهت بهبود ضریب قدرت ورودی صورت گرفته است که در مراجع مقاله پیوست شماره ۱ و ۲ برای بررسی مطالعه گردد. مبدل AC-DC با پل تریستور (Thyristor Bridge) دارای مزیت پیکربندی ساده می باشد. اما با این حال، دارای مشخصات ضریب قدرت ورودی پایین تر بوده اما بازهم نسل های زیادی از هارمونیک از آن استفاده می کنند.

matlab 16 1 1024x567 تصویر

مبدل قدرت متشکل از یک پل دیود و چاپر (Chopper) دی سی DC مزیتی است که دارای ورودی با ضریب قدرت از پل تریستور می باشد. گرچه این روش نیز عیبی بزرگ دارد یعنی اعوعاج یا دیستورشن (Distortion) در منبع جاری.

matlab 16 2 تصویربرای بهبود این کاستی ها، پیکربندی مدارات گوناگون با استفاده از تکنیک مدولاسیون پهنای باند (PWM) در دستگاه تعویض قدرت با فرکانس بالا به کار گرفته می شود. PWM یا مدولاسیون پهنای باند (مخفف شده Pulse Width Modulation) به معنای تغییر دادن ضریب وظیفه یک سیگنال به منظور ارسال اطلاعات در یک کانال مخابراتی و یا تنظیم مقدار توان ارسالی به بار می باشد. ارتباط پل دیود همراه با نوع بوست (افزایش دهنده) چاپر DC ترکیب شده و دستگاه های زیادی می طلبد.

matlab 16 3 تصویر

علاوه بر طیف گسترده ای از ولتاژ خروجی DC که کنترل آن از صفر تا بیشتر از حداکثر مقدار ولتاژ AC است، مبدل AC-DC پیش رو در این پروژه با رویکردی جدید تنها یک دستگاه سوئیچینگ دارد. مبدل پیش رو در این پروژه، تعدا دستگاه های سوئیچینگ را کاهش می دهد.

matlab 16 4 تصویر

این امر باعث نصب موثر و کارامد در ابعاد کوچک با حداقل انرژی از دست رفته را داراست. واضح است که تعداد سوئیچ ها نمی تواند تحت تاثیر مبدل AC-DC شود و البته روشن است که مبدل تک سوئیچه برای تولید و عرضه ولتاژ DC بسیار مقرون به صرفه تر چه از لحاظ اقتصادی و چه از لحاظ بهره وری از انرژی است.

matlab 16 5 تصویر

PWM یا مدولاسیون پهنای باند که یکسو کننده ها را کنترل می کند و می تواند از لحاظ اقتصادی به طور موثر در کاربردهای توان پایین و متوسط از درایورهای DC استفاده شود و به ترتیب در جلو و عقب سیستم های مبدل یکسو کننده و اینورتر (معکوس کننده) به طوریکه مزایای استفاده از طراحی ساده و اطمینان از پایایی و عملکرد را حفظ نماید.

matlab 16 6 تصویر

با توجه به ولتاژ DC بالایی که بیشتر از دامنه (Peak پیک) ولتاژ ابزار عرضه ولتاژ تولید می کند، مبدل باک بوست AC-DC به عنوان یک منبع قدرت جلویی در سیستم های درایو متغیر با سرعت برای تبدیل ولتاژ تولید کننده به یک ولتاژ لینک DC متغیر که در آن یک تک فاز یا منبع تغذیه سه فاز مورد استفاده است، به کار گرفته می شود.

در این پیاده سازی به مدل پویا (داینامیک) و پایدار مدار از یک مبدل باک بوست تک فاز AC-DC با موتور تغذیه DC و تکنیک یکنواخت مدولاسیون پهنای باند (PWM) پرداخته شده است. همینطور در این پیاده سازی به شکل موج ولتاژ و جریان؛ و البته به ویژگی های ورودی و خروجی های مبدل نیز پرداخته شده است.

matlab 16 8 1024x666 تصویر

در پیاده سازی به اندازه گیری، محاسبه و نتیجه شبیه سازی به منظور یک مدل و شبیه سازی کارآمد و دقیق پرداخته شده است.

matlab 16 9 تصویر

matlab 16 10 تصویر matlab 16 11 1024x636 تصویرmatlab 16 12 1024x689 تصویر matlab 16 13 1024x546 تصویر matlab 16 14 تصویر matlab 16 15 تصویر matlab 16 16 تصویر matlab 16 17 تصویر matlab 16 18 تصویر


انجام پروژه ها و شبیه سازی مقالات و پایان نامه ها با متلب

انجام پروژه ها و شبیه سازی مقالات و پایان نامه ها با متلب

مشاهده انجام پروژه با متلب
پروژه ها و آموزش های برنامه نویسی

پروژه ها و آموزش های برنامه نویسی

آموزش برنامه نویسی

خوشحال خواهیم شد اگر نظر خودتون رو درباره این مطلب ثبت کنید

خطا!دکمه ریفریش را بزنید

    لیســــــــت پــــــــروژه های انتشــــــــار نشده ( 22 موضوع )

    مشاهده لیست کامل
    مشاهده لیست کامل
    مشاهده لیست کامل
    مشاهده لیست کامل
    socket programing آموزش برنامه نویسی آموزش سی شارپ اینترنت اشیا بازی تحت شبکه بازی تحت شبکه به زبان سی شارپ برنامه تحت شبکه با سی شارپ برنامه نویسی ترجمه مقاله ترجمه مقاله شبکه دانلود رایگان پروژه های دانشجویی دانلود سورس برنامه دانلود سورس رایگان دانلود نرم افزار دانلود پروژه دانشجویی دانلود پروژه رایگان دانلود پروژه های دانشجویی دانلود کتاب دانلود کتاب آموزشی دانلود کتاب اموزشی سورس رایگان سورس کد بازی تحت شبکه سورس کد بازی تحت شبکه با C# سورس کد بازی تحت شبکه چند نفره سوکت پروگرمین شبکه SDN شبیه سازی با نرم افزار R نحوه نوشتن برنامه تحت شبکه نرم افزار Rstudio پروژه arena پروژه matlab پروژه ns2 پروژه opnet پروژه ارنا پروژه سیمولینک matlab پروژه شبکه عصبی پروژه مهندسی صنایع پروژه مهندسی صنایع با ارنا پروژه های آماده با OpenGL پروژه های آماده با OpenGL در سی پلاس پلاس پروژه های آماده با ارنا پروژه های آماده برای درس گرافیک کامپیوتری پروژه هوش مصنوعی پروژه پردازش تصویر matlab پروژه پردازش سیگنال matlab