مقایسه روش های نهان نگاری تصاویر دیجیتال با متلب

  • چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۴
  • بازدید 924 نفر
  • 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (65 امتیاز از 16 رای)
    Loading...

paper 11251 image watermarking تصویر

دانلود رایگان مقاله مقایسه روش های نهان نگاری تصاویر دیجیتال با متلب

در این پست دانلود رایگان مقاله مقایسه روش های نهان نگاری تصاویر دیجیتال را برای کاربرانی که در زمینه پردازش تصویر در حال تحقیق و بررسی هستند، آماده کرده ایم که امیدواریم مفید و مورد استفاده قرار گیرد.

در طی سال های اخیر با توسعه کامپیوتر و اینترنت ، داده های چند رسانه ای به شکل بسیار وسعی در جوامع بشری استفاده می شوند. از طرفی دیگر، قابلیت کپی برداری راحت و بدون افت کیفیت از این محصولات با عث شده تا همواره طراحی سیستمی که بتواند از این محصولات و حقوق صاحبان آنها محافظت کند یکی از نیاز های جدی این عرصه باشد. امروزه نهان نگاری داده در محصولات دیجیتال به عنوان یک راه حل برای پیاده سازی و حمایت از قانون حق چاپ در حوضه دیجیتال مطرح شده است. در مقاله مقایسه روش های نهان نگاری تصاویر دیجیتال دو روش نهان نگاری تصاویر دیجیتال را معرفی کرده و عملکر در هر کدام را ارزیابی خواهیم کرد. روش اول مبتنی بر تکنیک SVM و روش دوم مبتنی بر تکنیک LS-SVM در حوضه موجک چندگانه می باشد. برای پیاده سازی این دو روش از نرم افزار MATLAB استفاده شده است. ما این دو روش را بر روی تعدادی از تصاویر تست استاندارد با سایز ۵۱۲*۵۱۲ پیکسل که در شکل بالا مشاهده می فرمائید، اجرا کرده ایم.

توضیحات بیشتر و دانلود رایگان مقاله مقایسه روش های نهان نگاری تصاویر دیجیتال با متلب در ادامه فراهم شده است.

مقدمه مقاله مقایسه روش های نهان نگاری تصاویر دیجیتال :

گسترش سریع شبکه های دیجیتال در دهه گذشته، انتقال، توزیع و دسترسی به محصولات دیجیتال را بسیار آسان کرده است. پیامد این گسترش، تکثیر و استفاده غیر مجاز از این محصولات می باشد که پدیده فوق زیان زیادی را متوجه شرکت های تولید کننده این قبیل محصولات می کند. در این میان، از تصاویر می توان به عنوان یکی از ارزشمندترین محصولات دیجیتال نام برد که نقض گسترده قوانین حق انتشار در سالیان اخیر، خستارت های مالی فراوانی را به صنایع مرتبط در سراسر جهان وارد کرده است.

تکنیک های رمز نگاری ، دیگر به تنهایی فادر به جلوگیری از استفاده غیرمجاز از محصولات دیجیتال نیستند، چرا که دیر یاد زود محصول رمزنگاری شده باید به منظور استفاده کاربر رمزگشایی گردد؛ حال آنکه این کاربر می تواند دست به نسخه برداری و تکثیر غیرقانونی محصول مورد نظر بزنید. در اواخر قرن بیستم، نهان نگاری دیجیتال به عنوان مکمل روش های سنتی، برای صیانت از حقوق صاحیین آثار دیجیتال مورد توجه قرار گرفت که در پی آن گسترده ای در این زمینه به انجام رسید.

هر چند در این میان کارهای بسیار ارزشمندی توسط محققین و با حمایت مالی تولید کنندگان محصولات دیجیتال به انجام رسیده است، با این حال هنوز مسائل حل نشده فراوانی بر سر استفاده موثر از نهان نگاری دیجیتال وجود دارد که این امر، زمینه ساز رواج هر چه بیشتر تحقیحات به منظور ابداع و توسعه سیستم های نهان نگاری گردیده است. در این میان علاوه بر صیانت از حقوق مالکین کاربردهای متوع و ارزشمند دیگری نیز برای نهان نگاری دیجیتال ارائه گردیده است.

در مقاله مقایسه روش های نهان نگاری تصاویر دیجیتال قصد داریم ابتدا دو روش در نهان نگاری تصاویر دیجیتال را معرفی کرده و سپس عملکرد آنها را با هم مقایسه کنیم و سرانجام به بیان مزایا و معایب این دو روش نسبت یکدیگر بپردازیم.

مقاله مقایسه روش های نهان نگاری تصاویر دیجیتال به صورت زیر ساماندهی شده است:

در بخش ۲ یک روش نهان نگاری دیجیتال مبتنی بر تکنیک SVM را معرفی می کنیم و سپس در بخش ۳ به ارائه یک روش نهان نگاری تصاویر دیجیتال مبتنی بر تکنیک ماشین بردار پشتیبان حداقل مربعات در حوضه موجک چندگانه خواهیم پرداخت. نتایج شبیه سازی و ارزیابی نتایج در بخش ۴ ارائه می شود و سرانجام در بخش ۵ به نتیجه گیری می پردازیم.

توضیحات بیشتر را با دانلود رایگان مقاله مقایسه روش های نهان نگاری تصاویر دیجیتال مطالعه نمائید.


شبیه سازی شبکه های کامپیوتری و مخابراتی

شبیه سازی شبکه های کامپیوتری و مخابراتی

مشاهده پروژه ها و مقالات شبیه سازی شده

مشاهده ویدئو در این باره

خوشحال خواهیم شد اگر نظر خودتون رو درباره این مطلب ثبت کنید

خطا!دکمه ریفریش را بزنید

    لیســــــــت پــــــــروژه های انتشــــــــار نشده ( 22 موضوع )

    مشاهده لیست کامل
    مشاهده لیست کامل
    مشاهده لیست کامل
    مشاهده لیست کامل
    socket programing آموزش برنامه نویسی آموزش سی شارپ اینترنت اشیا بازی تحت شبکه بازی تحت شبکه به زبان سی شارپ برنامه تحت شبکه با سی شارپ برنامه نویسی ترجمه مقاله ترجمه مقاله شبکه دانلود رایگان پروژه های دانشجویی دانلود سورس برنامه دانلود سورس رایگان دانلود نرم افزار دانلود پروژه دانشجویی دانلود پروژه رایگان دانلود پروژه های دانشجویی دانلود کتاب دانلود کتاب آموزشی دانلود کتاب اموزشی سورس رایگان سورس کد بازی تحت شبکه سورس کد بازی تحت شبکه با C# سورس کد بازی تحت شبکه چند نفره سوکت پروگرمین شبکه SDN شبیه سازی با نرم افزار R نحوه نوشتن برنامه تحت شبکه نرم افزار Rstudio پروژه arena پروژه matlab پروژه ns2 پروژه opnet پروژه ارنا پروژه سیمولینک matlab پروژه شبکه عصبی پروژه مهندسی صنایع پروژه مهندسی صنایع با ارنا پروژه های آماده با OpenGL پروژه های آماده با OpenGL در سی پلاس پلاس پروژه های آماده با ارنا پروژه های آماده برای درس گرافیک کامپیوتری پروژه هوش مصنوعی پروژه پردازش تصویر matlab پروژه پردازش سیگنال matlab