نکات نقشه برداری کارگاهی یک در قالب فایل PDF

  • دوشنبه ۱ خرداد ۱۳۹۶
  • بازدید 2,158 نفر
  • 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (80 امتیاز از 16 رای)
    Loading...

Notes mapping 20221 تصویر

نکات نقشه برداری کارگاهی یک در قالب فایل PDF

این پست مربوط به نکات نقشه برداری کارگاهی یک می باشد که در قالب فایل PDF و به تعداد ۹۰ صفحه است، در ادامه برخی از مطالب مربوط به آن را توضیح می دهیم، دوستان می توانند اصل فایل را از باکس دانلود دریافت نمایند.

توضیحاتی در خصوص تبدیل نقاط از محلی به  UTM:

حالت اول تبدیل نقاط محلی به یو تی ام:

اگر نقاط موردنظر لوکال است و می خواهید به UTM تبدیل نمایید در صورتی که نقاط برداشتی شما در شعاع کمتر از ۲۰۰ متر است و دو نقطه از نقاط برداشتی شما  UTM آنها مشخص است، می توانید با دستور ALIGN اتوکد یا سیویل این کار را انجام دهید، ولی اگر نقاط شما پراکنده باشد باید از نرم افزار مربوطه استفاده کنید.

حالت دوم تبدیل نقاط محلی به یو تی ام:

اگر نقاط برداشتی شما محلی است و می خواهید به محلی دیگری تبدیل کنید هر چقدر هم این نقاط پراکنده باشند با دستور AL اتوکد انجام می شود.

توضیحاتی در خصوص دستور ALIGN:

دستور ALIGN هم زمان اجرای دو دستور MOVE و ROTATE را انجام می دهد این دستور در نقشه برداری بسیار مفید و پر کاربرد است.

برای توضیح بیشتر در خصوص دستور ALIGN  مثالی را بیان می نماید که شما پاره خطی به صورت افقی دارید و می خواهید هم جابجا شود و هم چرخش پیدا کند.

جواب آن به این صورت است که ابتدا پاره خط موردنظر را انتخاب نمایید و سپس دستور AL را در کامند سیویل یا اتو کد تایپ نموده و بر روی کلید اینتر کلیک کنید،

حال روی نقطه مشخص از پاره خط کلیک نماید و کلیک دوم را در محلی که قصد دارید انتقال شود را انجام دهید برای کلیک سوم به ماره خط برگردید و کلیک سوم را در محل دیگری از پاره خط که مورد نظر شما است بزنید، بعد کلیک چهارم را روی مقصد بزنید، سوالی مبنی بر اینکه مقیاس را تغییر دهد یا خیر می پرسد بر حسب نیاز Yes یا NO را انتخاب کنید به این ترتیب پاره خط شما جابجا شد و چرخش لازم را پیدا می کند .

این عملیات را برای سایر نقاط هم می توانید انجام دهید.

یکی از کاربردهای جالب دستور ALIGN این است که اگر قرار باشد  شما یک نقشه و سایت محدود را پیاده کنید کافی است پس از مستقرکردن دوربین، چهار گوشه از سایت موردنظر را برداشت نمایید و همزمان دو یا چند نقطه جهت ایستگاه نیز مشخص کنید و  با دقت برداشت کنید، حال نقاط را در سیویل بریزید و هرطور که مایل هستید با دستور AL جابجا و چرخش دهید.

بهتر است یک وجه از چهار گوش با محور افق یا عمودی سیویل موازی گردد تا انجام ترسیمات روی نقشه راحت تر امکان پذیر باشد البته به این نکته توجه داشته باشید باید نقاط ایستگاهی را نیز در این چرخش و جابجایی شبیه دیگر نقاط شرکت دهید سپس مختصات جدید آنها را استخراج و به دوربین بدهید.

نکاتی در مورد نقشه برداری تونل:

در  خصوص نقشه برداری تونل،  بعلت حساسیت عملیات اجرای نقشه، هزینه بالای اجرای تونل و با توجه به برخی محدودیت ها در نقشه برداری از یک طرف و عدم جبران اشتباه و یا سنگینی هزینه جبران اشتباه از طرف دیگر نیاز به داشتن تجربه کافی و تخصص در نقشه برداری تونل لازم است.

بنابراین لازم است یک مهندس نقشه برداری دارای دانش و تجربه و با همکاری دیگر مهندسین نقشه برداری هدایت نقشه برداری تونل را به عهده بگیرد که در نقشه برداری یک تونل، بیشتر انتقال امتداد و شیب مورد نیاز است.

عملیات نقشه برداری بطور خلاصه به شرح زیر است:

  1. وجود دو یا چند ایستگاه (پیلار) در دهانه های ورودی و دو یا چند ایستگاه در دهانه های خروجی که با دقت زیاد توسط gps رقوم گذاری شده باشند.
  2. عملیات پیمایش زمینی با دوربین توتال با در نظر گرفتن استانداردهای لازم جهت کنترل نقاط gps با اعمال اسکیل فاکتور همراه با محک دقت نقشه برداری خودتان، استفاده از دوربینهای لیزردار و تا حد امکان با دقت بالا.
  3. مشخص کردن دهانه ها و علامت گذاری سرترانشه ها با توجه به نقشه پرتال ورودی و خروجی.
  4. آگاهی کامل از نقشه پلان و مقطع تونل با تمام لایه های پیش بینی شده و ترسیم آن در اتوکد جهت تمرین و اندازه گیری توسط خودتان.
  5. ترسیم شکل هندسی حفاری تونل (خط کنتور) در سینه کار پس از آمادگی پرتال.
  6. در صورت نیاز علامت گذاری آرایش راک بولت های پرتال جهت تحکیم های لازم که عموما آرایشها به شکل مثلثی هستند.
  7. علامت گذاری آرایش چالهای آتشباری در سینه کار داخل محدوده خط کنتور.
  8. توجه به ضخامت لاینیگ ( بتن )  لایه یا لایه های شاتکریک مسلح یا غیر مسلح در صورت لزوم قابگذاری (لتیس)  اعمال ضخامت آن.
  9. ایجاد ایستگاههای دیواری که قابلیت سوار شدن دوربین را دارند در فواصل لازم که از قبل روی نقشه پیش بینی نموده اید.
  10. با ادامه پیشروی انتقال ایستگاه با پیمایش به داخل تونل و انتقال ارتفاع با دوربین نیو به صورت رفت و برگشت به همراه مهندس نقشه بردار نظارت.
  11. کنترل کسر حفاری انجام شده در تونل بر اساس نقشه.
  12. برداشت قاب در صورت قابگذاری.
  13. پس از آمادگی سطح حفاری برداشت مشترک سطح مقطع با فواصل از پیش تعیین شده.
  14. محاسبه احجام.

دوستان می توانند برای دانلود کامل اطلاعات نکات نقشه برداری کارگاهی یک از باکس دانلود اقدام نمایین.


فیلم آموزش نرم افزار ABAQUS به صورت مقدماتی

فیلم آموزش نرم افزار ABAQUS به صورت مقدماتی

مشاهده آموزش نرم افزار آباکوس

مشاهده ویدئو در این باره

خوشحال خواهیم شد اگر نظر خودتون رو درباره این مطلب ثبت کنید

خطا!دکمه ریفریش را بزنید
  1. تصویر آواتار کاربر 0
    محمد پنجشنبه , 11 مرداد

    مطلب مفیدی بود متشکرم برای جذاب شدن سایت دانلود رایگان از مقالات ونکات فنی و اجرایی را افزایش دهید

  2. تصویر آواتار کاربر 0
    حسام حسینی جمعه , 9 آذر

    ببخشيد من يک زمين کشاورزی دارم کارشناس اومده و نقشه برداری کرده و ميگه ان تومان پول بده در حاليکه سر زمين نيومده و با گوگل ارث رفته نقشه يو تی ام درآورده من چطوری تو دادگاه مي تونم مچ طرف را بگيرم که بگم شما سر زمين نيومده اید ان تومان از من پول خواسته ايد ميگه با دوربين انجام دادم در حاليکه با جی پی اس انجام داده شايد هم تو گوگل ارث نيومده يه مختصات در آورده لطفا راهنمايي کنيد روش تشخيص که با دوربين دقيق درآورده يا با جی پی اس چيه ؟

    • تصویر آواتار کاربر 2
      نوآوران گرمیجمعه , 9 آذر

      1- اولا موقعی که به طرف گفتی می بایست خودت در کنار زمینت پیش اونا حضور بعمل می آوردی. 2-الان مشکلت چیه از اون آقا یوتی ام خواستی برات در آورده به هر نحوی 3-موقع یو تی ام کردن هم از جی پی اس استفاده می کنند برای ثبت مختصات یکی دو تا از گوشه زمین و هم از دوربین گوشه ها و شکستگی های زمین رو برداشت می کنن 4- برو اداره ثبت محلتون یه پول ان ریالی کمی بریز به حسابشون بیان برات از نوع هم مساحت در بیارن و هم یوتی ام بکنن که اگه همون شخصی که انجام داده رو اونا تایید بکنن پولش رو بده بزار بره

لیســــــــت پــــــــروژه های انتشــــــــار نشده ( 22 موضوع )

مشاهده لیست کامل
مشاهده لیست کامل
مشاهده لیست کامل
مشاهده لیست کامل
socket programing آموزش برنامه نویسی آموزش سی شارپ اینترنت اشیا بازی تحت شبکه بازی تحت شبکه به زبان سی شارپ برنامه تحت شبکه با سی شارپ برنامه نویسی ترجمه مقاله ترجمه مقاله شبکه دانلود رایگان پروژه های دانشجویی دانلود سورس برنامه دانلود سورس رایگان دانلود نرم افزار دانلود پروژه دانشجویی دانلود پروژه رایگان دانلود پروژه های دانشجویی دانلود کتاب دانلود کتاب آموزشی دانلود کتاب اموزشی سورس رایگان سورس کد بازی تحت شبکه سورس کد بازی تحت شبکه با C# سورس کد بازی تحت شبکه چند نفره سوکت پروگرمین شبکه SDN شبیه سازی با نرم افزار R نحوه نوشتن برنامه تحت شبکه نرم افزار Rstudio پروژه arena پروژه matlab پروژه ns2 پروژه opnet پروژه ارنا پروژه سیمولینک matlab پروژه شبکه عصبی پروژه مهندسی صنایع پروژه مهندسی صنایع با ارنا پروژه های آماده با OpenGL پروژه های آماده با OpenGL در سی پلاس پلاس پروژه های آماده با ارنا پروژه های آماده برای درس گرافیک کامپیوتری پروژه هوش مصنوعی پروژه پردازش تصویر matlab پروژه پردازش سیگنال matlab