ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.

اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.

اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.

سفارش شبیه سازی مقالات و پایان نامه
انجام پروژه و شبیه سازی با متلب
آموزش برنامه نویسی رایگان
صفحه 2 از 3 نخست 123 آخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 23
    m.nasr
    کاربر عادی
    0
    0
    میشه راجع به موضوع ترکیب شبکه رایانش ابری سیار با اینترنت اشیا جهت دستیابی به اهداف متحرک بازار (خرید و فروش در بستر اینترنت) بیشتر توضیح بدید یا چند مقاله بگذارید ؟ من سمینار اینترنت اشیا داشتم و می خواهم یک موضوع برای پایان نامه انتخاب کنم.
    ویرایش توسط saeed : 2017/09/20 در ساعت 16:36
    persianstop
    کاربر عادی
    4
    0
    کتابی در مورد اینترنت اشیا با عنوان Internet of Things: Converging Technologies for Smart Environments and Integrated Ecosystems از لینک زیر قابل دانلود است که می تونه کمکتون کنه.

لینک دانلود با حجم 8.34 مگابایت:

elham1272
    کاربر عادی
    0
    0
    سلام.میشه در خصوص سلامت هوشمند و همین چشم پزشکی آنلاین مبتنی بر اینترنت اشیا چند رفرنس و مقاله معرفی کنید
    tarashe504
    کاربر عادی
    9
    2
    در مورد سلامت هوشمند، مقاله ای با عنوان بهره برداری از تکنولوژی های اینترنت اشیاء به منظور ارتقای خانه های هوشمند سلامت بوسیله شناسایی بیمار و تشخیص احساسات رو با عنوان انگلیسی Exploiting IoT technologies for enhancing Health Smart Homes through patient identification and emotion recognition پیشنهاد می کنم که از لینک زیر به صورت رایگان قابل دانلود است. منابع ارجاع داده شده در این مقاله برای مطالعه بیشتر هم می تونه کمکتون کنه.

لینک دانلود مقاله 2.88 مگابایت:

nike
    کاربر عادی
    0
    0
    میخواستم بدونم که در زمینه اینترنت اشیا و بحث امنیت در اینترنت اشیا من چه مبحثی رو می تونم برای پایان نامه با شبیه ساز کانتیکی پیاده سازی کنم ؟ چون مباحث امنیتی اینترنت اشیا واقعا سخت هستن و برای پایان نامه ارشد سخت میشه پیاده سازیشون کرد. حالا با شبیه ساز کانتیکی هم نباشه و یک شبیه ساز دیگه که برای iot استفاده میشه، باشه هم مهم نیست. فقط میخوام که بتونم اون مبحث امنیتی رو بفهمم و پیاده سازیش کنم چون چند روزی میشه دارم توی سایت ها می گردم که ببینم چه موضوعی بهتره و بعد برم توی مقالات خارجی نمونه هاش رو ببینم.
    ویرایش توسط saeed : 2017/11/08 در ساعت 22:48
    afshinrg
    کاربر عادی
    1
    0
    سلام، ممنون از اطلاعات خوبتون در رابطه با اینموضوع زیر می تونید مقاله بیس و مقاله های مرتبط به بنده معرفی کنید ؟
    شناسایی داده های پرت در محیط اینترنت اشیا مبتنی بر شبکه عصبی اسپایکینگ
    ویرایش توسط saeed : 2018/01/25 در ساعت 13:40
    saeed
    مدیر
    377
    130
    برای این موضوع مطالعه و بررسی دو مقاله زیر که برای دانلود رایگان قرار داده شده، می تونه کمکتون کنه.

عنوان مقاله:

Recursive Principal Component Analysis based Data Outlier Detection and Sensor Data Aggregation in IoT Systems
    لینک دانلود مقاله:

عنوان مقاله:

An Outlier Detect Algorithm using Big Data Processing and Internet of Things Architecture
    لینک دانلود مقاله:

8. 1
    hidarnia
    کاربر عادی
    0
    0
    سلام ببخشید من موضوع سمینارم اینترنت اشیا در خانه هوشمند هست الان استاد راهنمام گفتن که تو موضوع کلی دچار مشکل میشم. به نظر شما باید چه بخشی از اون رو انتخاب کنم و در ضمن برای قسمت شبیه سازی می خوام از الگوریتم شبکه مصنوعی استفاده کنم. موضوع سمینارم اینترنت اشیا در خانه هوشمند بود با سپاس فراوان
    نازی
    کاربر عادی
    0
    0
    سلام وقت بخیر ، من موضوع سمینارم اینترنت اشیا هست ولی موندم تو کدوم بخشش بیشتر وقت بزارم و کار کنم لطفا اگه میشه منو راهنمایی کنید؟
    A110
    کاربر عادی
    1
    0
    سلام وقت بخیر برای رشته نرم افزار مقاله 2018 با موضوع چشم پزشکی آنلاین مبتنی بر اینترنت اشیا امکانش هست معرفی کنید برای سمنار و پایان نامه می خواستم.
    ویرایش توسط saeed : 2018/11/12 در ساعت 20:41
صفحه 2 از 3 نخست 123 آخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 23

کلمات کلیدی این موضوع