ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





سفارش شبیه سازی مقالات و پایان نامه
انجام پروژه و شبیه سازی با متلب
صفحه 2 از 2 نخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 12 از 12
  1. #11
    شبکه 94
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    Feb 2017
    نوشته ها
    16
    0
    0
    مشکلی که من دارم اینه که یک سری process تعریف کردم که همه شون بدون خطا کامپایل میشن ولی وقتی از اینا توی یه پروژه در کنار هم استفاده میکنم این اررورها رو میده:
    warning: Reposistory missing process model (تمام processهای تعریف شده)
    �< Program Abort �>
    The set of models necessary for running the simulation is incomplete.
    Check that all the &#39;repositories&#39; attributes are complete.
    T (0), EV (-), MOD (NONE), PROC (sim_load_repos_load)

    لطفا کمکم کنید
    ممنون
  2. #12
    noavarangermi
    مدیر کل
    تاریخ عضویت
    Mar 2016
    نوشته ها
    580
    118
    373
    برای اینکه خطای warning: Reposistory missing process model رو در آپنت حل کنید باید model که به پروژه جدید اضافه میکنید در کنار پروژه اصلیتون باشه یعنی همون پوشه و همچنین باید به آپنت اون پوشه رو معرفی کنید و بگید model جدید رو از این مسیر بارگذاری کنید قبلا در آدرس زیر آموزش رفع این مشکل رو گفتم.
    حل خطای Repository missing process model در اجرای پروژه Opnet :
    https://www.noavarangermi.ir/forum/thread355-13.html
    نوآوران گرمی | مرجع فیلم های آموزشی و همیار دانشجو
صفحه 2 از 2 نخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 12 از 12

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •