-
2018/06/09, 02:42 #11
سلام من سيمولينک و ام فايل رو با هم لينک کردم می خوام از ام فايل زمان سيمولينک رو تغير بدم و در بازه زمان های مختلف سيمولينک رو اجرا کنم به چه نحوی این کارو می تونم انجامش بدم مجکرم ..
-
2020/05/21, 16:56 #12
سلام من در محیط متلب یک متغییر دارم و تو محیط سیمولینک هم ی متغییر دارم میخوام متلب بفهمه این دوتا متغییر یکی هستن باید چی کار کنم
متغیرم توی یکی از فانکشن های سیمولینک هستشویرایش توسط saeed : 2020/05/21 در ساعت 23:01
-
2021/05/08, 23:30 #13
سلام دوستان من یک کد ام فایل نوشتم که یک حلقه for داره و توی این حلقه for یک فایل سیمولینک run می شه و من یک معادله در کد ام فایل دارم که در اون یک سیگنال از سیمولینک به صورت آنلاین دریافت میشه و در نهایت خروجی محاسبه میشه مثلا y=az (این معادله دقیق نیست به طور مثال گفتم) که z از سیمولینک استخراج میشه به صورت انلاین و y میشه خروجی من .
حالا من می خوام راهی پیدا کنم که z که بردار 2 در 1 هست به صورت انلاین در هر گام واردد معادله بشه و در هر گام y حساب بشه و در نهایت من نمودار y رو داشته باشم.
در حالت عادی که کد رو نوشتم و با بلوک to workspace سیگنال z رو از سیمولینک دریافت کردم کد خطای زیر رو میده :
Incorrect dimensions for matrix multiplication. Check that the number of columns in the first matrix matches the number
of rows in the second matrix. To perform elementwise multiplication, use '.*'.
Error in test2im (line 24)
Y12=Fp*Z2;
که کد من به صورت زیر هست:
clcclearglobal Z2for t=0:0.002:0.8A=[0,0;0,1];B=[1;1];C=[0,1];nn=1;Bp=inv(B'*B)*B' ;Hp =5 ; % Prediction Horizonif t==0Z2=[0;100*pi];
end
Fp=zeros(Hp,2);for i=1:HpFp(i,=C*A^(i-1);
end
Y12=Fp*Z2;y2=Y12(1);sim RLMPC_Fendfigure(1) ;plot(t ,y2(:,2) , 'LineWidth' , 2, 'r' hold on
xlabel('Time (second)'
ylabel('y2'
grid ontitle('true'
حالا هم می خوام راجع به کد بهم پیشنهاد بدید هم راجع به تنظیمات بلوک to workspace .
پیشاپیش ممنونم. -
2021/05/08, 23:32 #14
سلام دوستان من یک کد ام فایل نوشتم که یک حلقه for داره و توی این حلقه for یک فایل سیمولینک run می شه و من یک معادله در کد ام فایل دارم که در اون یک سیگنال از سیمولینک به صورت آنلاین دریافت میشه و در نهایت خروجی محاسبه میشه مثلا y=az (این معادله دقیق نیست به طور مثال گفتم) که z از سیمولینک استخراج میشه به صورت انلاین و y میشه خروجی من .
حالا من می خوام راهی پیدا کنم که z که بردار 2 در 1 هست به صورت انلاین در هر گام واردد معادله بشه و در هر گام y حساب بشه و در نهایت من نمودار y رو داشته باشم.
در حالت عادی که کد رو نوشتم و با بلوک to workspace سیگنال z رو از سیمولینک دریافت کردم کد خطای زیر رو میده :
Incorrect dimensions for matrix multiplication. Check that the number of columns in the first matrix matches the number
of rows in the second matrix. To perform elementwise multiplication, use '.*'.
Error in test2im (line 24)
Y12=Fp*Z2;
که کد من به صورت زیر هست:
clc
clear
global Z2
for t=0:0.002:0.8
A=[0,0;0,1];
B=[1;1];C=[0,1];
nn=1;
Bp=inv(B'*B)*B' ;
Hp =5 ; % Prediction Horizon
if t==0
Z2=[0;100*pi];
end
Fp=zeros(Hp,2);
for i=1:Hp
Fp(i,: )=C*A^(i-1);
end
Y12=Fp*Z2;
y2=Y12(1);
sim RLMPC_F
end
figure(1) ;
plot(t ,y2( :,2) , 'LineWidth' , 2, 'r') ; hold on
xlabel ('Time (second)') ;
ylabel('y2') ;
grid on
title('true') ;
حالا هم می خوام راجع به کد بهم پیشنهاد بدید هم راجع به تنظیمات بلوک to workspace .
پیشاپیش ممنونم.