ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
  1. #1
    na30ri
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    Sep 2016
    نوشته ها
    4
    0
    0

    دستورات گرافیکی در c++

    با سلام اگر بخواهیم دستوررات گرافیکی سی را اجرا کنیم به یکسری توابع کتابخانه ای نیاز داریم هدر include graphics.h در اینجا کا نمیکنه به نظر این هدر برای حالت داس هست کامپایلرم سی فری هست سوال من اینه که کسی اطلاع خاصی از توابع کتابخانه ای و هدر مربوط به دستورات گرافیکی داره؟ لطفا راهنمایی کنید مثلا میخواهم تو سی پلاس پلاس یک مستطیل بکشم!!
  2. #2
    na30ri
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    Sep 2016
    نوشته ها
    4
    0
    0
    فایل graphics.h را به فولدر مربوطه نیز اضافه کرده ام اما باز فایده نداره چون این فایل مربوط به داس هست
  3. #3
    noavarangermi
    مدیر کل
    تاریخ عضویت
    Mar 2016
    نوشته ها
    555
    117
    360
    دوست عزیز کتابخانه graphics مربوط به ورژن داس است و متاسفانه توی ویندوز 7 و به بالا نمی تونید توی محیط داس هم از این کتابخانه استفاده کنید برای اینکه بتونید این مشکل رو حل کنید باید اول برنامه DosBox رو نصب کنید که شبیه ساز داس است و محیط اون برنامه Turbo c رو بزنید و بعد داخل اون محیط می تونید از گرافیک استفاده کنید حالا یه برنامه داریم که تمام این امکانات داخلش است و بدون نصب داس باکس می تونید توربو سی رو توی محیط ویندوز اجرا کنید قبلا توی تاپیگ زیر آموزش اونو دادم.

    آدرس تاپیک استفاده از گرافیک در توربو سی:

    نوآوران گرمی | مرجع فیلم های آموزشی و همیار دانشجو
  4. 1
  5. #4
    na30ri
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    Sep 2016
    نوشته ها
    4
    0
    0
    یعنی کامپایلرهایی که تو ویندوز هست فاقد توابع گرافیکی هست؟
    اگر بتونیم فایل کتابخانه ای انرا تشخیص بدهیم قضیه حل میشه
    معرفی کردن
    DosBox فقط برگشت به عقب هست


    تشکر
  6. #5
    noavarangermi
    مدیر کل
    تاریخ عضویت
    Mar 2016
    نوشته ها
    555
    117
    360
    می تونید توی محیط ویندورز هم از گرافیک استفاده کنید مثلا برای اینکه بتونید از گرافیک در ویژوال استودیو سی پلاس پلاس استفاده کنید نیاز به کتابخانه OpenGL دارید و اونو باید توی محیط ویژوال استودیو نصب کنید که آموزش اون در تاپیک زیر قبلا گذاشتم.

    آدرس استفاده از OpenGL در ویژوال استودیو:

    نوآوران گرمی | مرجع فیلم های آموزشی و همیار دانشجو
  7. 1
  8. #6
    noavarangermi
    مدیر کل
    تاریخ عضویت
    Mar 2016
    نوشته ها
    555
    117
    360
    می تونید کتابخانه گرافیک رو هم توی محیط Dev C++ 5.6 هم اضافه و ازش استفاده کنید که در زیر مراحل نصب اونو توضیح دادم.

    1- ابتدا فایل graphics.h رو دانلود و در پوشه include در Dev-C++ اضافه کنید.

    2- سپس فایل فایل libbgi.a رو هم دانلود و در پوشه lib در Dev-C++ اضافه کنید.

    3- برای اضافه کردن فایل های بالا به محیط Dev c++ ابتدا کلید Alt+p را بزنید و در زبانه Parameters و در بخش Linker خط های زیر را اضافه کنید و Ok بزنید.

    کد:
    
    
    -lbgi
    -lgdi32
    -lcomdlg32
    -luuid
    -loleaut32
    -lole32


    برای اینکه ببینید کتابخانه به درستی اضافه شده یا نه کد زیر رو تست کنید.

    کد:
    
    
    #include <graphics.h>
    
    int main( )
    {
        initwindow(400, 300, "First Sample");
        circle(100, 50, 40);
        while (!kbhit( ))
        {
            delay(200);
        }
        return 0;
    }
    نوآوران گرمی | مرجع فیلم های آموزشی و همیار دانشجو
  9. 1
  10. #7
    noavarangermi
    مدیر کل
    تاریخ عضویت
    Mar 2016
    نوشته ها
    555
    117
    360
    دوستان دقت کنید اگه بعد از اضافه کردن کتابخانه graphics.h به dev c++ 5.6 هنگام اجرا گرفتن خطای error redefinition of int right graphics.h رو داد برای رفع اون مراحل زیر رو انجام بدید.
    تابع مربوط به printimage که خطا داخل اون ایجاد شده است.
    کد:
     
    void printimage(
        const char* title=NULL, 
        double width_inches=7, double border_left_inches=0.75, double border_top_inches=0.75,
        int left=0, int right=0, int right=INT_MAX, int bottom=INT_MAX,
        bool active=true, HWND hwnd=NULL
        );
    تابع بالا رو پیدا کرده و با تابع زیر جایگزین کنید و بعد از ذخیره دوباره تست کنید.
    کد:
     
    void printimage(
        const char* title=NULL, 
        double width_inches=7, double border_left_inches=0.75, double border_top_inches=0.75,
        int left=0, int top=0, int right=INT_MAX, int bottom=INT_MAX,
        bool active=true, HWND hwnd=NULL
        );
    نوآوران گرمی | مرجع فیلم های آموزشی و همیار دانشجو
  11. 1
  12. #8
    na30ri
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    Sep 2016
    نوشته ها
    4
    0
    0
    پاسخ های شما خیلی خوب بود

    اگر بخواهیم در کامپایلر c-free این توابع را داشته باشیم باید چکار کنیم
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •