ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
  1. #1
    531020
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    Sep 2016
    نوشته ها
    16
    2
    0

    حذف اسکرول افقی horizontal scroll با css

    سلام وقت بخیر سایتی دارم در wampserver ویرایش میکنم که دچار مشکل میباشد و اسکرول افقی بلند در پایین صفحه نمایش داده می شود و صفحه رو خراب میکند چطور میتوانم برطرف نماییم (تصاویر به پیوست ارسال میشود) باتشکر.

    تصویر 1:
    wamp1 - حذف اسکرول افقی horizontal scroll با css
    تصویر 2:
    wamp2 - حذف اسکرول افقی horizontal scroll با css
  2. #2
    noavarangermi
    مدیر کل
    تاریخ عضویت
    Mar 2016
    نوشته ها
    498
    114
    324
    دوست عزیز برای اینکه اسکرول افقی رو از پایین صفحه حذف کنید کافیست در فایل استایل قالبتون با نام style.css قسمت body را پیدا کرده و کد زیر رو به اون اضافه کنید تا اسکرول افقی پایین صفحه نمایش داده نشه.

    کد:
    overflow: -moz-scrollbars-vertical;
    overflow-x: hidden;
    overflow-y: auto;
    نوآوران گرمی | مرجع فیلم های آموزشی و همیار دانشجو
  3. 2
  4. #3
    531020
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    Sep 2016
    نوشته ها
    16
    2
    0
    سلام الان بنده از wampserver استفاده میکنم از کجا باید پیدا کنم "فایل style.css؟ (داخل پوشه wamp نمیباشد) باید وارد صفحه لاگین جوملا شوم ؟
    wamp3 - حذف اسکرول افقی horizontal scroll با css
  5. #4
    noavarangermi
    مدیر کل
    تاریخ عضویت
    Mar 2016
    نوشته ها
    498
    114
    324
    این به ومپ سرور ربطی نداره جای که جوملا رو نصب کردید برید داخل پوشه بعد پوشه Tamplate رو پیدا کنید قالبی که استفاده کردید رو باید بدونید چیه و داخل اون فایل style رو باز و ویرایش کنید.
    نوآوران گرمی | مرجع فیلم های آموزشی و همیار دانشجو
  6. 1
  7. #5
    531020
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    Sep 2016
    نوشته ها
    16
    2
    0
    باتشکر از شما

    فایل Tamplate پیدا کردم اما style.css پیدا نمیشود

    (داخل هیچ یک از پوشه ها نیست)
  8. #6
    noavarangermi
    مدیر کل
    تاریخ عضویت
    Mar 2016
    نوشته ها
    498
    114
    324
    باید یه پوشه باشه بنام css و داخل اون فایلی شبیه template_css.css باید وجود داشته باشه این فایل رو با نت پد باز کنید و قسمت body کد بالا رو اضافه کنید.
    نوآوران گرمی | مرجع فیلم های آموزشی و همیار دانشجو
  9. 1
  10. #7
    531020
    کاربر عادی
    تاریخ عضویت
    Sep 2016
    نوشته ها
    16
    2
    0

    ممنون

    با راهنمایی های شما پیدا کردم متاسفانه همش تو هم هست برایتان مقدور هست شما واردی کد را paste نمایید ممنون میشوم.
  11. #8
    noavarangermi
    مدیر کل
    تاریخ عضویت
    Mar 2016
    نوشته ها
    498
    114
    324
    فایل زیر رو دانلود کنید و محتوای اونو با محتوای قالبتون جایگزین کنید.

    آدرس:

    نوآوران گرمی | مرجع فیلم های آموزشی و همیار دانشجو
  12. 1
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •