آموزش سیستم اعداد در زبان اسمبلی Assembly

  • دوشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۴
  • بازدید ۶۹۶ نفر
  • 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (33 امتیاز از 8 رای)
    Loading...

تصویر mabnaha-assembly-12406 آموزش سیستم اعداد در زبان اسمبلی Assembly

آموزش سیستم اعداد در زبان اسمبلی Assembly

در این بخش از آموزش زبان اسمبلی برای شما کاربران عزیز آموزش سیستم اعداد در زبان اسمبلی Assembly را آماده کرده ایم که می توانید در ادامه آن را مشاهده کنید.

سیستم اعداد:

در سیستم های عددی موقعیت مکانی هر رقم دارای ارزش خاصی است. اگر ما مبنا را R در نظر بگیریم در هر مبنای ما می توانیم عددی بین ۰ تا R-1 را داشته باشیم و از آن استفاده کنیم. در زیر ۴ مورد از مبناها یا همان سیستم اعداد پرکاربرد را ذکر می کنیم.

توضیحات بیشتر آموزش سیستم اعداد در زبان اسمبلی Assembly را در ادامه مطلب می توانید مشاهده کنید.

سیستم اعداد دودویی یا مبنای ۲ (باینری – Binary):

در این سیستم مبنای اعداد ۲ میباشد و ترکیبی از اعداد ۰ و ۱ را می توانیم در این سیستم استفاده کنیم. در کامپیوترها اعداد مورد استفاده شده باید در مبنای ۲ باشند. (مثال ۱۰۰۰۱۰۰۰ یا ۱۱۱۱۰۰۰۰)

سیستم اعداد هشتایی یا مبنای ۸ (اکتال – Octal):

در این سیستم مبنای اعداد ۸ میباشد و اعداد ۰ تا ۷ را می توانیم در این سیستم استفاده کنیم. (مثال ۳۲۷ یا ۶۴۲)

سیستم اعداد دهدهی یا مبنای ۱۰ (دسیمال – Decimal):

در این سیستم مبنای اعداد ۱۰ میباشد و اعداد ۰ تا ۹ را می توانیم در این سیستم استفاده کنیم. ما انسان ها از مبنای ۲ برای نمایش اعداد استفاده می کنیم. (مثال ۹۵ یا ۴۸)

سیستم اعداد شانزده تایی یا مبنای ۱۶ (هگزادسیمال – Hexadecimal):

در این سیستم مبنای اعداد ۱۶ میباشد و اعداد ۰ تا ۱۵ را می توانیم در این سیستم استفاده کنیم. برای اینکه ارقام دو رقمی با سایر اعداد اشتباه گرفته نشود برای نمایش آنها از حروف A تا F استفاده می کنیم برای مثال عدد ۱۰ را با حرف A عدد ۱۱ را با حرف B … و عدد ۱۵ را با حرف F نمایش خواهیم داد. (مثال A24 یا FD2)


مشاهده ویدئو در این باره

خوشحال خواهیم شد اگر نظر خودتون رو درباره این مطلب ثبت کنید

خطا!دکمه ریفریش را بزنید

    لیســــــــت پــــــــروژه های انتشــــــــار نشده ( 22 موضوع )

    مشاهده لیست کامل
    مشاهده لیست کامل
    مشاهده لیست کامل
    مشاهده لیست کامل
    socket programing آموزش برنامه نویسی آموزش سی شارپ اینترنت اشیا بازی تحت شبکه بازی تحت شبکه به زبان سی شارپ برنامه تحت شبکه با سی شارپ برنامه نویسی ترجمه مقاله ترجمه مقاله شبکه دانلود رایگان پروژه های دانشجویی دانلود سورس برنامه دانلود سورس رایگان دانلود نرم افزار دانلود پروژه دانشجویی دانلود پروژه رایگان دانلود پروژه های دانشجویی دانلود کتاب دانلود کتاب آموزشی دانلود کتاب اموزشی سورس رایگان سورس کد بازی تحت شبکه سورس کد بازی تحت شبکه با C# سورس کد بازی تحت شبکه چند نفره سوکت پروگرمین شبکه SDN شبیه سازی با نرم افزار R نحوه نوشتن برنامه تحت شبکه نرم افزار Rstudio پروژه arena پروژه matlab پروژه ns2 پروژه opnet پروژه ارنا پروژه سیمولینک matlab پروژه شبکه عصبی پروژه مهندسی صنایع پروژه مهندسی صنایع با ارنا پروژه های آماده با OpenGL پروژه های آماده با OpenGL در سی پلاس پلاس پروژه های آماده با ارنا پروژه های آماده برای درس گرافیک کامپیوتری پروژه هوش مصنوعی پروژه پردازش تصویر matlab پروژه پردازش سیگنال matlab